Pressmeddelanden1 november 2022

Hjo Installation etablerar sig i ny region, nu i Närke

- Vi etablerar oss nu i Närke med Telectromontage, detta är vårt första förvärv i den regionen, säger Christoffer Olbrich, koncernchef Hjo Installation.

Hjo Installation har förvärvat 100 procent av aktierna i Telectromontage AB med tillträde den 27 oktober.

Bolaget omsätter cirka 45 MKR och har tjugofyra anställda. Hjo Installation, en koncern inom installation och energioptimering tar ytterligare steg mot ett erbjudande med branschledande helhetslösningar för installation, energieffektivisering samt egna solcellsföretag.

– Telectromontage är ett fint bolag och vi ser fram emot att välkomna Peter med medarbetare i koncernen. Vår plan är ett tätt samarbete med våra närliggande elbolag Elektrobyrån och El & Automation i Nora där vi kommer samordna och utöka våra gemensamma resurser. Vårt erbjudande och geografiska täckning stärks, säger Christoffer Olbrich, koncernchef Hjo Installation.

– Vi är mycket nöjda med att nu kunna ansluta oss till koncernen Hjo Installation där vi får möjlighet att samverka med andra entreprenörer. Detta och att gemensamt kunna hitta synergieffekter och hjälpa varandra i fortsatt utveckling och att skapa nya affärsmöjligheter, säger Peter Staaf, VD i Telectromontage.

För mer information:
Christoffer Olbrich, Koncernchef Hjo Installation,
co@hjoinstallation.se / 070 – 990 06 26

Peter Staaf, VD Telectromontage,
peter@telectro.se / 076 - 802 75 50