Nyheter22 augusti 2024

Dotterbolaget går stärkta ur vårens utmaningar – säkrar nya uppdrag

Under vinter och vår har Lundins Värme haft en väldigt utmanande period på grund av det ostadiga marknadsläget. Trots detta har bolaget nu lyckats vända situationen.

Säljinsatserna har under denna tid fokuserat på trogna, befintliga kunder som de har långa och starka relationer med. Det är med stolthet vi kan berätta att de under försommaren och sommaren har vunnit fyra stora projekt med ett sammanlagt värde på 27 miljoner kronor, vilket innebär att hösten 2024 och våren 2025 ser mycket ljusa ut och de har i stort sett säkrat budgeten för denna period. Projekten omfattar stambyten, nyproduktion och hyresgästanpassningar, och alla kommer att utföras i Stockholmsområdet.

-Jag är stolt över vårt teams prestationer under denna krävande period. Deras engagemang har varit avgörande för att säkra dessa projekt, säger Peter Lundin, VD.

Det är teamet på Lundins Värmes starka kompetens och goda rykte i branschen som har varit avgörande, även gamla relationer har visat sig vara ovärderliga, eftersom alla fyra projekten har kommit genom rekommendationer från kontakter.

Den tuffa perioden har inneburit att personalen har kämpat hårt. Trots långa och påfrestande arbetsperioder har de lyckats behålla personalstyrkan, vilket är ett bevis på deras engagemang och lojalitet. Denna framgång innebär att de sannolikt kommer att behöva förstärka personalstyrkan ytterligare genom att låna in personal från andra bolag inom koncernen eller anställa fler medarbetare för att kunna genomföra de nya projekten som sträcker sig till nästa sommar.

-Peter Lundin och hans team har visat imponerande uthållighet och kompetens under en utmanande tid. Deras framgång med att säkra dessa projekt visar deras hårda arbete och förmåga att behålla starka kundrelationer, avslutar Thomas Tärnblom Regionsansvarig, Hjo Installation.